Блог за щори и пердета

красива гледка с щори

Пердета, завеси и щори за дом с хубава гледка

Красивата гледка е един от най-големите активи на всеки апартамент. Тя увеличава не само стойността на жилището, но и цялостно подобрява качеството ни на живот. Красивата гледка има успокояващ ефект, освежава, подобрява настроението и намалява стреса от ежедневието.

Прочети цялата статия
блекаут щори

Всичко, което трябва да знаете за блекаут щорите

Блекаут щорите са вашият личен бутон, с който да паузирате слънцето. Те се радват на огромна популярност, защото помагат да превърнете дома си в убежище от ярката дневна светлина. Позволяват ви да се насладите на усамотение по всяко време или да създадете личен киносалон в собствения си дом.

Прочети цялата статия

Мода при пердетата за 2023

Пердетата и завесите не са първият интериорен елемент, за който се сещаме обикновено. А са един от най-важните. Те са едно от първите неща, които правят впечатление, когато влезем в дадено помещение, и остават с нас за много дълго време. Трудно е да преценим дали десенът и материята ще бъдат на мода след няколко години или дали сме направили устойчива инвестиция.

Прочети цялата статия

Щора Ден и Нощ - Всичко което трябва да знаете

Щори Ден и Нощ са едни от най-функционалните и гъвкави щори, с които може да завършите вида на дадено помещение. Това се дължи на редуващите се ивици плътен и ефирен плат, които съставляват щората. По този начин се осигурява максимален контрол върху светлината, която влиза в помещението.

Прочети цялата статия

Как да изберем пердета за детска стая?

Независимо дали подготвяте стая за новородено или се каните да освежите тази на тийнейджъра си, изборът на подходящи детски пердета ще е неизменна част от процеса. И ако декорацията може да бъде забавен и вълнуващ момент, в който да ангажирате и детето си, голямото разнообразие от пердета за детска стая може да бъде объркващо. Затова сме подготвили няколко ценни съвета:

Прочети цялата статия

Пердета за кухня: съвети за успешен избор

Кухнята е особено помещение, което изисква много специфични решения, и изборът на пердета за кухня е едно от тях. Подборът на шкафове, плотове и мебели, особено ако съчетавате кухня и трапезария, често доминират списъка с решения и обикновено не се замисляме кои са най-удачните кухненски пердета.

Прочети цялата статия

Пердета за спалня: комфорт и пълноценен сън

Когато избирате пердета за спалня, естетиката не е единственото, за което трябва да мислите. Решението ви може да окаже ефект върху качеството на съня, а оттам – и на цялостното здравословно състояние и настроението ви, ако не е съобразено с осветеността на спалнята.

Прочети цялата статия

Пердета за хол: какво трябва да знаете?

Пердетата имат не само практично, но и естетично значение за всяко помещение и могат да го трансформират напълно. А холът обикновено е не само помещението с най-много прозорци, но и онова, в което прекарваме най-много време и в най-разнообразни дейности. Затова е много важно какви пердета за хол ще изберете.

Прочети цялата статия

Мобилен шоурум и безплатна консултация

Разгледайте нашата огромна гама от дизайни и продукти в комфорта на вашия дом. Спестете време и запазете час сега!

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашите общи условия за ползване и политика за ползване на бисквитки.