Щори Ден и Нощ са едни от най-функционалните и гъвкави щори, с които може да завършите вида на дадено помещение. Това се дължи на редуващите се ивици плътен и ефирен плат, които съставляват щората. По този начин се осигурява максимален контрол върху светлината, която влиза в помещението. Но това далеч не са единствени предимства или особености на този тип щори. В следващите редове сме ви подготвили полезни насоки и съвети за избор и монтаж на щори Ден и Нощ, така че да сте уверени в инвестицията, която правите!

Видове щори Ден и Нощ

Тези щори са тип роло щори, състоящи се от редуващи се ивици плат. Според това какви са прозорците или вратите, за които ще ги ползвате, може да избирате между два основни типа:

щори ден и нощ

Независимо какви видове щори Ден и Нощ обмисляте, винаги може да се обърнете към експертния ни екип за безплатна консултация. Освен това, професионалистите ни ще вземат точни размери и ще изработят щорите по поръчка, така че да пасват и на най-нестандартните врати и прозорци. А с възможностите за автоматика, ще можете с лекота да управлявате своите нови щори, така че да си осигурите максимално ниво на комфорт.

Предимства на щори Ден и Нощ

Ако изберете щори Ден и Нощ, със сигурност залагате на функционалността. Те са подходящи за всеки вкус и бюджет, а и имат неоспорими предимства:

щори ден и нощ

Къде да поставите щори Ден и Нощ?

Няколко са помещенията, в които този тип щори могат да донесат най-големи ползи. Това са на първо място детски стаи и спални, където ще подпомагат качествения сън и ще гарантират уединението ви. На второ място – холът, в който се прекарва най-много време и обитателите се отдават на най-голямо разнообразие от дейности. И накрая, но не на последно място – ако разполагате с отделно помещение за офис. Така няма да ви се налага непрекъснато да регулирате яркостта на монитора, да се притеснявате от отблясъци и да правите компромис със зрението си, смесвайки естествена и изкуствена светлина.

Ако сте готови да поръчате своите висококачествени щори, екипът на Tendencia.bg ще ви помогне на всеки етап от процеса – от избора до монтажа и поддръжката. Мобилният ни шоурум ще ви запознае с възможните материи и цветове за щори Ден и Нощ и ще ви съдейства максимално. Променете начина, по който контролирате светлината и температурата в помещенията, благодарение на висококачествени блекаут материи и способността за автоматично управление. Заявете своята безплатна консултация още сега!

Мобилен шоурум и безплатна консултация

Разгледайте нашата огромна гама от дизайни и продукти в комфорта на вашия дом. Спестете време и запазете час сега!

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашите общи условия за ползване и политика за ползване на бисквитки.