Пердетата имат не само практично, но и естетично значение за всяко помещение и могат да го трансформират напълно. А холът обикновено е не само помещението с най-много прозорци, но и онова, в което прекарваме най-много време и в най-разнообразни дейности. Затова е много важно какви пердета за хол ще изберете. В следващите редове сме ви подбрали практични идеи и съвети, за да завършите визията на своя хол. Заявете и безплатна консултация с екипа ни от професионалисти, за да сте сигурни, че правите оптималния избор! Ето и какво трябва да съобразите за него:

Декоративни или практични пердета за хол?

Първият въпрос, който трябва да си зададете, е каква функция ще изпълняват пердетата. Ако тя е чисто декоративна, може да изберете тънки пердета за хол, от леки и ефирни материи, които нежно да филтрират светлината и да поддържат помещението светло, създавайки усещане за простор. Това е чудесно решение за сенчести помещения, в които не влиза много дневна и слънчева светлина.

Във всекидневната може да експериментирате с дълги и къси пердета за хол. Tendencia.bg ще ви осигури избор от голямо разнообразие от материи, усещане и десен, така че да ги подберете не само с естетическа, но и с практична функция. Плътните и блекаут материи например ще осигурят по-добра регулация на светлината и температурата в помещението. Ако се спрете на полиестерни материи, ще си осигурите по-лесна поддръжка.

плътни пердета за хол

Това ще ви е от особена полза, ако холът и кухнята са комбинирани. В този случай помислете дали да не изберете пердетата си с фокус върху кухнята. За кухненския кът може да заложите директно на римска щора, изработена от текстила на завесите в хола, осигурявайки си завършен и цялостен вид на комбинираното помещение. Така ще си осигурите хармония между различните кътове, а същевременно – и по-лесна поддръжка в кухненската част.

Ние от Tendencia.bg ще ви помогнем и с избора на красиви и модерни пердета за хола ви, ако това е перлата в короната на жилището. Всяка стая трябва да има една централна точка, която да привлича погледа. Може да създадете такава именно около голям прозорец или балконска врата. Заложете на луксозни пердета за хол от тежки и плътни материи като кадифето. Създайте визия на слоеве – можем да подплатим ефирни и тънки пердета за хол с блекаут материя.

Може да постигнете желания ефект и само с пердета и завеси от блекаут материи. Разполагаме с широк спектър от блекаут материи, с разнообразни цветове и усещане, което да отговаря на предпочитаниява ви – например сатенирани и матови материи, както и плетиво. Съчетайте австрийска щора, изработена от тънко перде, с плътни завеси за акцент, ако търсите наистина уникална визия за хола си.

Независимо какъв е бюджетът ви, ще ви помогнем да вземете оптималното решение – изберете от голямото разнообразите от пердета за хол на Tendencia.bg – от нисък до висок ценови клас, или се посъветвайте с нас за изработка по поръчка. Така най-добре ще може да подберете текстила и количеството, които са ви необходими, за да се сдобиете с най-желания краен резултат на най-добрата за вас цена.

тънки пердета за хол

Дължината като естетично решение

Дължината оказва ефект както върху естетиката, така и върху практичността и има голямо значение дали избирате къси пердета за хол или не. Преди всичко запомнете, че колкото по-високо закачите пердетата, толкова по-просторно ще изглежда помещението. А по отношение на дължината, може да изберете няколко варианта:

Tendencia.bg предлага огромно разнообразие от пердета за хол на достъпни цени, а екипът ни от професионални шивачи с дългогодишен опит може да отговори и на най-взискателните предпочитания за пердета по поръчка. Консултантите ни с радост ще ви помогнат да подберете най-доброто за вашия хол, а имаме и мобилен шоурум, който ще ви запознае с вариантите. Затова не се колебайте и заявете своята безплатна консултация още сега!

Мобилен шоурум и безплатна консултация

Разгледайте нашата огромна гама от дизайни и продукти в комфорта на вашия дом. Спестете време и запазете час сега!

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашите общи условия за ползване и политика за ползване на бисквитки.